+46 706 412 551 mats@padelinportugal.com

Aktiviteter

Båtturer

Med Lagos Grotto Trips kan du uppleva turer till grottorna i Ponta da Piedade i Lagos, där du tar del av Lagos underbara kust med stränder som endast är tillgängliga med båt. De vackra klipporna samt de unika klippformationerna fortsätter in i grottor med en oförglömlig naturlig skönhet. Våra turer har alltid en erfaren guide som berättar de spännande historierna om Lagos.

Du kan också se Benagil-grottorna som ligger mellan Praia do Carvoeiro och Armação de Pêra, en av de mest kända grottorna i Europa! Kom och se dessa klippformationer med oförglömlig skönhet! Vår resa äger rum på en helt ny 18-sitsig RIB-båt med vadderade bänkar som ger äkta komfort under resan. Denna resa kommer att skapa minnen för livet!

Du kan även skåda olika valar och delfiner i deras naturliga habitat. Algarve-kusten är ett utmärkt ställe att träffa på delfiner, några av de mest omtyckta marina däggdjuren med deras intelligens och lekfullhet. Även här bär det av i vår nya RIB-båt “Aftermath”.

Golf

Golf – precis som man vill ha det!

Med tre 9-håls länkade golfbanor designade av den kända arkitekten Robert Trent Jones Jr. Banan som sveper ner mot havet, ger alla golfare möjlighet att förundras över de 27 hålens naturliga skönhet och utmaning.

Integrerad i den naturligt sköna Lagosbukten designade Robert Trent Jones Junior II Europas denna fantastiska golfbana – Palmares Golf.

Han designade golfbanan i enlighet med högsta nivån av internationell mästerskapsstandard men samtidigt som en angenäm golfupplevelse för både medlemmar och turister. Det finns gott om utmaningar, om det är vad du vill – från alla utslagen! Palmares Golf består av tre återkommande niohålsslingor – Alvor, Lagos och Praia – som alla har sin egen karaktär och atmosfär.

Vinprovning

På Monte da Casteleja är vårt mål att producera högkvalitativa viner, vita, röda och rosê av portugisisk sort.

Ta en guidad tur runt Monte da Casteleja. Lär känna lite om vinets historia i Algarve när vi upptäcker terroiren i Casteleja, tar en promenad i vingårdarna, källaren och vingården och smakar 3 av våra viner.

Vi vill återskapa begreppet ”vin du producteur” med hjälp av en kombination av ny teknik och förfädernas konstnärskap, såsom fötter som trampar, maceration med stjälkar och åldrande i träkar.

Kontakt

mats@padelinportugal.com